「多摩美術大学博士課程展2020」の中止について

2020年2月28日付でお知らせ致しました本展(多摩美術大学美術館)の延期について、
新型コロナウイルス感染拡大が長期化していること、
および開催予定の展示等への影響を鑑み、中止することといたしました。
開催を楽しみにお待ちくださった皆さまには心よりお詫び申し上げます。

何卒、ご理解賜りますようお願い申し上げます。

多摩美術大学 大学院 博士課程後期

Updated

2019/6/17/
Pages ‘Dissertations and Works’,‘Faculty’,‘Crriculum’,‘Current Students’& ’FAQ’ have been updated.
2017/5/23/
Pages ‘Dissertations and Works ’ have been updated.
2017/5/1/
Pages ‘Faculty’&‘Crriculum’& ‘ Current Students’ &’About the Laboratory’ have been updated

About the Graduate School Laboratory

We mainly conduct the following business:

Laboratory Staff

TSUTSUMI Ryoko
Born in Tokyo, Tsutsumi graduated from the Doctoral Degree Course of the graduate School of Tama Art University in 2015.
Tsutsumi’s research focuses on the outdoor space of houses, “Niwa”, designed by their dwellers. In her research, she explores their design processes and the actual conditions of such spaces in Japan.
Tsutsumi is also a member of the board of the Japan Society for Folk Architecture (JASFA).
KANAI Manabu
Kanai is a visual artist born in Tokyo, 1983. He earned his Ph.D. in 2015 at Tokyo University of the Arts.
While regarding art practice, from the point of view through a lens of the philosophy of technology, as the techniques for inventing forms of presentness, his current interdisciplinary research explores the idea of “trans-presentness”.
CHEN Pengyu
Born in Taipei city in TAIWAN. Graduated from the Doctoral Degree Course of the Graduate School of Comprehensive Art and Design, University of Tsukuba, in 2017.CHNE’s research subject is the Impact of Paper Characteristics Toward Painting Techniques in Ink Painting. She belongs to SOGA-kai association of Japanese painting.